2011. július 27., szerda

Poós Zoltán: Táskarádió - Jelenlegi ára: 4 340 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! TáskarádióA könyv listaára: 4990 Ft. Leírás:
Az elmúlt ötven év ötven magyar slágerét gyűjtötte össze és ültette szubjektív popkulturális környezetbe Poós Zoltán, aki Táskarádió című kötetével jelentkezett a 81. Ünnepi Könyvhéten. A regényíróként, költőként és könnyűzenei szakíróként egyaránt számon tartott Poós Zoltán a Rózsavölgyi és Társa Kiadó felkérésére írta meg a könyvet. Mint elmondta, a 2003-ban megjelent, és a hetvenes évek tárgykultúráját bemutató Szivárvány Áruház (legutóbb: 200321159) című könyve után nem tervezte, hogy újra populáris témát dolgoz fel, de élvezte az új feladatot. Mint sejthető, az 1960 és 2010 közötti slágerek közül válogatni csak szubjektív módon lehet - s ez a kötetet lapozgatva be is bizonyosodik. A kötet ebből az időszakból mutat be évenként egy-egy slágert: leírja a keletkezés körülményeit, ismerteti szerzőit, előadóit, tartalmát, jellegzetességeit és érdekességeit, igyekszik meghatározni értékeit. A hangulatfestő gazdag illusztrációs anyag vizuálisan is közelebb hozza az olvasóhoz a témát. Olyan híres számok elevenednek meg a régebbi évekből , mint a Pancsoló kislány, a Reszket a hold, a címadó Táskarádió, a Gyöngyhajú lány, a Tölcsért csinálok a kezemből, az Add már, Uram, az esőt!, a Ha én rózsa volnék, a Neked írom a dalt vagy a Limbó hintó. Az utóbbi évtizedeket a Zsákmányállat, a Szállj el, kismadár, az Úgy akartalak, a Kockacukor és a Szeretem azt a nőt képviseli. A kötet várhatóan népszerű lesz, így minden általános gyűjtőkörű könyvtár számára ajánljuk beszerzésre. ISBN: 978-963-88317-0-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 340 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 16:53
. Poós Zoltán: Táskarádió - Jelenlegi ára: 4 340 Ft

Fontos