2011. július 29., péntek

Jung: Gondolatok az életről és a halálról - Jelenlegi ára: 1 625 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Gondolatok az életről és a halálrólA könyv listaára: 1980 Ft. Leírás:
A kötet nagyobbik felét az életről, kisebb részét a halálról szóló jungi gondolatok töltik be. Ez azonban csak látszat, hiszen Jung e témakörben kifejtett nézeteinek éppen az az alapja, hogy - mintegy Heideggerrel szólva - az emberi lét halálba menő élet: az élet fogalmához szervesen, eltéphetetlenül és letagadhatatlanul hozzá van kötve a halál fogalma és bizonyos értelemben megtapasztalása. Jung azt állítja és példák sokaságával igazolja, hogy aki a halált, a halál gondolatát elfojtja, az pontosan ugyanúgy cselekszik, mint a másféle problémákat, gondokat elfojtók, és ugyanazt okozza is magának, jelesül a minden elfojtást kísérő, megbosszuló neurózist. De más oldalról is arra az eredményre jut, hogy a halállal foglalkozni kell, a halál perspektívájába is be kell állítani az életet. Ez a gondolatkör az Isten-fogalomhoz csatolható. Jung természetesen nem a tételes vallások Isten-képében gondolkodik, a szó hagyományos értelmében még az sem állítható róla, hogy hisz Istenben, de annál inkább foglalkoztatja a - szerinte - minden emberben szükségszerűen élő Isten-kép, Isten-képzet. Ezzel az élethez tartozó Isten-fogalommal párhuzamos, mintegy a halálhoz kapcsolható túlvilághit kérdéskörét Jung nem dönti el halhatatlan-e a lélek vagy sem, nyitva hagyja mindkét lehetőséget. Szükségesnek tartja azonban, hogy a halhatatlanság gondolata foglalkoztassa az embert, és annak perspektíváját is élete szerves részévé tegye. ISBN: 978-963-09-6167-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 625 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 22:55
. Jung: Gondolatok az életről és a halálról - Jelenlegi ára: 1 625 Ft

Fontos