2011. október 31., hétfő

Keyes, Marian : A legfényesebb csillag - Jelenlegi ára: 3 240 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A legfényesebb csillagA könyv listaára: 3999 Ft. Leírás:
A népszerű ír lektűrszerző legújabb romantikus regénye egy dublini ház (a Star Street 66) négy lakásának, s bérlőinek életét mutatja be. A ház alsó szintjének lakója az egymástól elválaszthatatlan Matt és Maeve, akik nagyon szeretik egymást, s mindeközben napi jótéteményekkel foglalják el magukat. Az első emeleten találjuk a ház tulajdonosát, a nyolcvannyolc éves Jemimát, aki Morgó nevű kutyájával él, ám szállást ad örökbefogadott fiának is. Fion, a kertész bizony többre értékeli szeretett növényei társaságát, mint az emberekét, ám az élete hamar megváltozik, hiszen egy televíziós társaságnál ajánlanak neki műsort, így ismert személyiség lesz. A fölöttük található lakáson két izmos, ám búval bélelt lengyel bevándorló osztozik az utcai életben jártas taxissal, a csípős nyelvű Lydiával, akik folyamatosan marakodnak egymással. A legfelső szinten pedig a negyvenéves Katie él, aki egy könnyűzenei ügynökségnél dolgozik, és ha éppen nem ügyfeleivel van elfoglalva, azon gondolkodik, hogy egye halálra magát. Az egy házban élő közösség életét azonban alaposan megváltoztatja egy rejtélyes látogató felbukkanása... A lektűröknél megszokott sztereotip vonalvezetéshez (egymásba szeret a lány és a fiú, összevesznek, majd kibékülnek) képest fordulatosabb, nem betegesen édes hősöket, hanem valósághűbb karaktereket felvonultató, meglehetősen vaskos regény általános gyűjtőkörű könyvtáraknak ajánlott. ISBN: 978-963-254-474-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 240 Ft

Az aukció vége: 2011-11-01 19:56
. Keyes, Marian : A legfényesebb csillag - Jelenlegi ára: 3 240 Ft

Fontos